مجله خودرو دنده معکوس

مجله الکترونیک خودرو دنده معکوس از آبان ماه 1395هجری شمسی فعالیت خود را در زمینه ی خودرو آغاز نمود.

مجله خودرو دنده معکوس

مجله الکترونیک خودرو دنده معکوس از آبان ماه 1395هجری شمسی فعالیت خود را در زمینه ی خودرو آغاز نمود.

تست و بررسی شورولت کامارو 2013rs

مقدمه:

مدتی بود برای مساعد شدن هوای رشت لحظه شماری می کردیم تا هرچه زودتر دوربین را آماده کرده و به محل استراحت قلچماق محبوب آمریکایی برویم.

در متنی که برای خوانندگان عزیز می نویسم اصالت آمریکایی را حفظ می کنم و از تمام واحد های اندازه گیری صحیح خودرو ها یعنی واحدهای آمریکایی استفاده خواهم کرد.(فوت پوند،مایل،اینچ و...)
پیشنهاد می کنم اگر راجع به خودرو های امریکایی سررشته ندارید  به کمک موتور جستجوگر گوگل تبدیل واحد های آمریکایی را بیاموزید.

تاریخچه:
کامارو بی شک یکی از محبوب ترین خودروهای ساخت بشر می باشد که دست پخت کمپانی جنرال موتورز تحت برند شورلت است؛ کمتر کسی وجود دارد که حداقل یکبار هم اسم کامارو به گوشش نخورده باشد.
کامارو به منظور رقابت با فورد موستانگ در ۲۹ سپتامبر ۱۹۶۶میلادی روی خط تولید رفت و به عنوان مدل ۶۷ به فروش رسید و در طبقه بندی خودرو های آمریکایی گاه پونی و گاهی ماسل کار (خودروی عضلانی) نامیده می شود.
تولید کامارو تا سال 2002 در چهار نسل ادامه داشت و در همین سال تولیدش متوقف شد؛ یکی از دلایل اصلی این رخداد افت فروش کامارو ها با پلتفرم F بود، کمی بعد نام کامارو روی مدلی مفهومی زنده شد و سرانجام از ۱۶ مارس ۲۰۰۹ تولید نسل پنجم با پلتفرم ZETA آغاز گردید.

نکات ظاهری:
شورلت کامارو نسل پنجم محبوبیت خاصی بین مردم مخصوصا جوانان دارد.
خطوط گیرنده و جذاب چهره ای خشن آفریدند تا کامارو به انسان ها یادآوری کند هرگز به چشم یک اسباب بازی به آن نگاه نکنند.
البته اگر از جامعه آمریکایی باز راجع به کامارو سوال کنید قطعا اولین گزینه مورد علاقه آنها مدل های ۱۹۷۲-۷۳میلادی خواهد بود و بعد مدل های ۲۰۱۰میلادی به بالا میتواند گزینه محبوب باشد.
اگر چرخی به اطراف کامارو بزنید حفظ اصالت را به شما یادآوری خواهد کرد.
مدلی که به بررسی آن پرداختیم مدل RS(رالی اسپرت) می باشد که دارای سقف کانورتیبل از جنس برزنت با رنگ مشکی است؛ البته این سقف به رنگ بژ (نخودی) هم قابل سفارش است.
خطوط قرمز رنگ (برچسبی) روی کاپوت ها خود نمایی می کنند که با رنگ مشکی خودرو تضاد جالبی به وجود می آورند و به خشن تر جلوه دادن این قلچماق می افزایند.
*رینگ های ۲۰ اینچی این خودرو نیز توسط مالک، مشکی رنگ شده بودند.*

(نمای عقب)

(نمای جلو)

(نمای کلی از عقب و سقف بسته)

(نمای کلی از عقب و سقف باز)

(نمای چراغ عقب)

(نمای کلی جلو با سقف باز)

(نمای سقف در حال باز شدن)


کابین:
بی صبرانه درب کامارو گشوده می شود و سوار می شویم؛ صندلی ها شما را در بر می گیرند و به لطف استایل کلی کابین، هر جثه ای که داشته باشید از بیرون خودرو ریز و کوچک دیده خواهید شد.
پنجره های کشیده و آینه بغل های خاص کامارو با دید نسبتا خوبی که به شما می دهدند به علاوه تنظیمات خوب صندلی برای افراد قد کوتاه، مکملی می شوند تا امید خود را برای راندن این قلچماق از دست ندهید، فقط می بایست با ابعاد و زوایای این خودرو به خوبی آشنا شوید که این اصل برای راندن اکثر خودرو های غول پیکر آمریکایی حیاتی است.
قبل از اینکه به خوبی کابین کامارو بررسی شود دست خود را به سقف نزدیک می کنیم تا قفل سقف را با استفاده از اهرم مخصوص باز کنیم، اکنون با نگه داشتن دکمه ی مخصوص که نزدیک اهرم تعبیه شده سقف خودرو بدون صدای آزار دهنده طی ۱۵ ثانیه جمع می شود.
* برخی انتظار دارند این سقف مانند برخی خودرو های کروک کاملا داخل صندوق پنهان شود؛ اما جالب است بدانید کامارو از دسته خودرو هایی است که سقف جمع شده در پشت خودرو قابل ملاحظه می باشد و به اصطلاح آن را کالسکه ای می نامند.*
وقتی سقف جمع شد صندلی های عقب بهتر نمایان می شوند؛ طبق بررسی هایی که انجام دادیم و عکسی که قابل ملاحظه است فضای صندلی های عقب در صورتی که سقف بسته باشد مناسب افراد قد بلند نیست و در حالت بی سقف کمی قابل تحمل تر خواهد شد اما باز هم آنطور که باید جادار نیست.
برای کابین کامارو از پلاستیک خشک( با جنس خوب) ، پارچه و مقداری چرم مرغوب با دوخت نخی استفاده شده؛ در کل نا امید کننده نیست.
وقتی به امکانات کامارو توجه کردیم مواد سازنده کابین بی اهمیت شدند.

(نمای کابین از بالا)

(صندلی های عقب)

(مقایسه فضای صندوق با سقف باز و بسته)

(نمای داشبورد خودرو)

(نمای پشت آمپر)


امکانات:
 کامارو می تواند خریدارانی که به وجود آپشن اهمیت می دهند را وسوسه کند.
فرمان با طراحی اسپرت مجهز به شیفتر های تعویض دنده و تنظیمات کروزکنترل، بلوتوث و صدا ، دکمه غیر فعال سازی ESP ،سیستم اعلام فشار باد تایرها از پشت آمپر، سیستم صوتی BOSTON، صفحه نمایش ۷اینچی لمسی مجهز به GPS و سیستم CHEVROLET MYLINK با امکان استفاده گفتاری بدون نیاز به لمس، رادیو AM/FM/XM/CD/MP3 ،پورت USB، دوربین دید عقب، سنسور پارک عقب ، اپلیکیشن های مخصوص موبایل و سیستم اتولایت از امکانات جالب این مدل از کامارو هستند.


فنی و سواری:

قلب تپنده ی کامارو آر اس ۲۰۱۳ موتور LFX شش سیلندر با حجم 217ci(اینچ مکعب) می باشد که به گیربکس 6L80 اتوماتیک شش سرعته (سفارشی) متصل است، در نتیجه این خودرو قدرتی معادل با 323hp در 6800rpm  و 278lb-ft در 4800rpm گشتاور تولید می کند.
وقتی دنده را در حالت D قرار می دهیم فرمان تلسکوپی کامارو کمی سفت عمل می کند و حس خوبی را به راننده همراه با هندلینگ ایمن و قابل اعتماد در سرعت های بالا ارائه می دهد.
همچنین ترمز های ضد قفل کامارو نیز عملکرد خوبی داشتند.
نکته ای که لازم به ذکر است آرام بودن کابین می باشد به این معنا که سرعت خودرو کمتر از مقداری که هست حس می شود.
زمان صفر تا صد اعلام شده در بروشور کامارو 6.4 ثانیه است و حداکثر سرعت اعلام شده در پیست برای کامارو با جعبه دنده اتوماتیک 130مایل بر ساعت و برای کامارو با جعبه دنده دستی 155مایل بر ساعت می باشد.

(نمای موتور 6 سیلندر خودرو)


ایمنی:

کامارو دارای کمربند ایمنی سه نقطه ای و شش عدد کیسه هوا می باشد.
طبق آزمایش های ایمنی کامارو در برابر ضربه از تمام جهت ها، پنج ستاره کامل ایمنی را دریافت نمود.

نکات مثبت:
+ کامارو تا سال ۲۰۱۳میلادی توانست حافظ اصالت خود باشد و ویژگی های اجداد خود را از نظیر موتور و گیربکس قدرتمند، هندلینگ عالی، سواری با شکوه و طراحی جذاب را باز هم به طرفداران ارائه دهد.

نکات منفی:
- دید کم شیشه عقب، فضای کم صندلی های عقب، شاید برخی رانندگان با دید آینه های بغل هم مشکل داشته باشند، چالاک نبودن هندلینگ.

مصرف شهری 19mpg
مصرف بزرگراه 29mpg
مصرف ترکیبی 22mpg

وزن  3769lb
طول 15ft
قیمت همین خودرو: 140.000.000تومان

لینک  ویدیوی های خودرو در آپارات:

(صدای اگزوز)

http://www.aparat.com/v/aNYvs

(کلیپ ساخته شده)

http://www.aparat.com/v/YqBCF

تشکر ویژه داریم از نمایشگاه پدیده به مدیریت آقای همایون مهربان که خودرو را در اختیار مجله دنده معکوس قرار دادند.

عکس و متن: پوریا پوررسولی
امیدوارم لذت برده باشید

نظرات 1 + ارسال نظر
Mahyar جمعه 17 دی 1395 ساعت 20:25

Asan dg harfi baqi nazashtin

ممنون لطف دارید

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.